en
GIULIA представляє колаборацію з Тіною Кароль!

GIULIA представляє колаборацію з Тіною Кароль!

Національний виробник панчішно-шкарпеткових виробів бренд GIULIA представляє колаборацію з Тіною Кароль.

Сьогодні GIULIA - ім’я з понад 20-річною історією створення якісних колготок та панчіх для кожної української жінки: витонченої, стильної, цілеспрямованої та сильної. 

Масштабна роздрібна мережа магазинів GIULIA пропонує своїм клієнтам товар найвищої якості та за доступними цінами від українського виробника панчішно-шкарпеткових виробів - ТОВ «Новомосковська Трикотажна Фабрика».

GIULIA - завжди поруч!

Музою та натхненницею до створення лімітованої колекції колготок та панчіх “Скандал” стала  кумир мільйонів - Тіна Кароль. Безсумнівно, Тіна давно є прикладом витонченого стилю та бездоганного смаку.

Колекція “Скандал” зовсім не про скандал, а вона радше стає правильним і дуже точним акцентом на жіночу звабу та красу, про яку ми часто забуваємо в щоденних буденних справах. Українки - прекрасні, неповторні та жіночні, які заслуговують бути такими щоденно, - ось про що наша  колекція з Тіною! Спільний проект Тіни з ТМ GIULIA ще раз підкреслює силу краси жінки: ніжна, витончена, жіночна, справжня, кожна з нас! 

Особливістю виробництва колготок і панчіх “Скандал” в тому, що в них використовується не мереживна резинка, а унікальна шовковиста стрічка – вона має гладеньку, дуже приємну на дотик поверхню, що робить її непомітною навіть в облягаючій сукні та спідниці. Цей ексклюзивний елемент довго та прискіпливо розроблявся саме для цієї моделі панчіх.

Напис на колготках “Скандал” – справжня алегорія жіночого життя: рівний аккуратний почерк, що переходить в стрілки на моделях -  характер прямий та лагідний, але ніколи не вгадаєш, коли може трапитись цей самий Скандал.

З любов’ю до кожної, GIULIA та Тіна Кароль

Опубліковано: