en
Даруємо 3 роботи-порохотяги від Rowenta!

Даруємо 3 роботи-порохотяги від Rowenta!

UPD: Розіграш завершено! Переможцями стали: Дмитренко Денис Іванович (491 номер реєстраційного флаєра), Луганський Віктор Вікторович (175 номер) та Дзюрман Юрій Васильович (313 номер). 

Відеозапис розіграшу: https://youtu.be/200BVc7zW_Y
 
Осінь цього року зі свічками й ліхтариками, та навіть за таких умов українці будують домашній затишок. А ми їм у цьому допомагаємо!
 
Разом із мережею магазинів Фокстрот для подарунків ми підібрали 3 роботи-порохотяги, які стануть надійними помічниками в домі. 

Наша акція - це спроба підтримати бренди, які продовжують активно працювати та будувати економіку. Вона була б неможливою без воїнів ЗСУ, тому 100 грн з кожного зареєстрованого учасника ми передамо у БО "БФ “Завжди Україна”!
 
Як долучитися до розіграшу:
  • З 19.11 до 27.11 включно (до 20:00) зробити покупку на суму від 1000 грн
  • Прийти до промостійки на головній алеї (вона працюватиме щодня з 12:00 до 20:00) та зареєструвати чек, заповнивши акційний купон. Важливо: чеки потрібно зберігати до завершення розіграшу. 
  • Дочекатися результатів розіграшу 28 листопада!
Переможців визначимо за допомогою системи Random - відео з вибором будуть опубліковані на наших офіційних ресурсах (сайті та сторінці у Facebook). 

* Один учасник акції може брати участь не більше  3-ох разів. Один учасник може отримати лише один приз.
* Приз не можна отримати у грошовому еквіваленті 

Офіційні правила: Даруємо роботи-порохотяги
 
Опубліковано: