en
Дива до Різдва з King Cross Leopolis!

Дива до Різдва з King Cross Leopolis!

Цього року ми маємо велике спільне бажання - перемога України й повернення усіх окупованих міст і сіл додому. І кожен з нас робить стільки добрих справ, аби наблизити цю мить!

Та поміж тим, маємо й далі активно працювати, дбати про рідних, дарувати дітям дитинство. Наша акція - це спроба подарувати вам 29 нагод для радості! Раптом, ви чекали саме такого знаку, щоб здійснити давно заплановану покупку чи відкинути всі справи й провести вечір з дітьми на батутах.

Як взяти участь:

  • Зробити покупку на суму від 1000 грн (з 1 грудня до 30 включно)
  • Прийти до промостійки на центральному майданчику ТРЦ з чеком та покупкою для заповнення акційного флаєра (працюватиме з 01.12.2022р. до 29.12.2022 р. з 12:00 до 20:00)

Розіграш відбуватиметься у прямому ефірі Люкс ФМ о 10:20 - щодня у будні (з 2 до 30 грудня)! Серед усіх зареєстрованих учасників за допомогою random.org обиратимемо одного, до якого телефонують ведучі.

Вам потрібно відповісти на дзвінок і взяти участь в інтерактивній грі! Готові випробувати свою удачу?

Порядок проведення інтерактивної гри:
1) учасник, до якого додзвонились у прямому ефірі, повинен назвати цифру від 1 до 33, що відповідає номеру комірки сейфа, розміщеного в студії Люкс ФМ;
2) у кожній з комірок захований подарунок від ТРЦ King Cross Leopolis;
3) у випадку, якщо потенційний переможець не відповів на телефонний дзвінок, ведучий повторно вибере учасника. Це можливо лише 1 раз;
4) відеотрансляція розіграшів буде відбуватись у соцмережах Люкс ФМ Львів.

ОФіційні умови за посиланням: Дива до Різдва

 

Опубліковано: