en

16 грудня - відкриття суперсучасного 7-зального кінотеатру ПЛАНЕТА КІНО-IMAX!


16 грудня – день відкриття нового суперсучасного семизального кінотеатру всеукраїнської мережі «Планета Кіно ІМАХ» у Львові.
Будемо знайомі – мережа кінотеатрів Планета Кіно ІМАХ
Семизальний кінотеатр Планета Кіно ІМАХ є третім кінотеатром в Україні, побудованим компанією «ТРІУМФ МЕДІА ГРУП», яка має ексклюзивні права на будівництво кінотеатрів ІМАХ в Україні. Перший кінотеатр з’явився в Києві в 2008 році і представляє один супер 3D зал ІМАХ. Другий дев’ятизальний мультиплекс був відкритий в Одесі в червні 2010 року.


«Планета Кіно ІМАХ» - найкраще місце для відпочинку
Кінотеатр «Планета Кіно ІМАХ» також є чудовим місцем для відпочинку. Сюди можна завітати як великою компанією, так і вузьким сімейним колом, адже репертуар є дуже насиченим і різноманітним. Крім того, на честь відкриття кінотеатр приготував багато сюрпризів для львівських глядачів.
З 16 по 29 грудня відбудеться повторний показ фільму «Аватар» у форматі ІМАХ. Цей фільм мав шалений успіх у всьому світі й побив рекорди по касових зборах саме в ІМАХ, але не всі встигли його побачити. Прем’єра «Аватару» в київському IMAX спричинила цілодобові черги глядачів з усієї країни на кілька місяців. Тепер Львів має свій власний ІМАХ, де всі бажаючі зможуть подивитися цю стрічку в найкращій якості.
19 грудня, о 10.00 та 12.00, на честь Дня Святого Миколая в кінотеатрі відбудеться ексклюзивний допрем’єрний показ казки «Лускунчик та щуриний король 3D ». Діти, які завітають на ці сеанси, матимуть нагоду зустрітися зі Святим Миколаєм, а також взяти участь у конкурсах та отримати подарунки.
На 30 грудня запланована прем’єра довогоочікуваного, найдорожчого за всю історію Голівуду фільму «Трон», бюджет якого складає – 300 мільйонів доларів. Більше того, 5 сцен фільму (43 хвилини) було знято спеціально для розширеного формату екрану ІМАХ. На даний момент зберігається інтрига щодо того, чи зможе «Трон» перевершити за популярністю «Аватар». 

З іншими яскравими прем’єрами кінотеатру «Планета Кіно ІМАХ» можна ознайомитися на нашому сайті www.planeta-kino.com.ua, а також за телефоном (032) 229 55 88.


Ми любимо робити подарунки
Кінотеатр «Планета Кіно ІМАХ» має багато планів для заохочування постійних відвідувачів. Найближчим часом, а саме 14 січня, планується провести розіграш призів: двох планшетів Apple iPad 16 Gb, двох телефонів Apple iPhone 3Gs та подарункових сертифікатів. Про деталі акції можна дізнатися на сайті кінотеатру в розділі «Події та промоакції».
Наступний масштабний проект – запровадження програми лояльності в мережі кінотеатрів «Планета Кіно». Кожному відвідувачу наших кінотеатрів буде запропоновано взяти участь в програмі лояльності, отримавши накопичувальну бонусну клубну карту. Детальніше з перевагами та правилами участі в програмі лояльності всі бажаючи зможуть ознайомитись після оголошення офіційного старту програми. Слідкуйте за новинами кінотеатру, аби якнайшвидше стати членом клубу «Планета Кіно ІМАХ».
Завітайте до нас і побачите все на власні очі!


Опубліковано: