en
Нова колекція Reima

Нова колекція Reima

Цього сезону наша колекція натхненна красою лісів та різноманіттям їх жителів. А завдяки функціональним та екологічним матеріалам одягу та взуття діти будуть готові до будь-якої погоди. Готові зустрічати осінь та зиму з новою колекцією Reima EA-AW23?

Починайте навчальний рік з колекцією одягу на ранню осінь, що включає в себе лінійку Softshell та “пухнастий” фліс. Ми підготували для вас нові екологічні матеріали, такі як Seawool та утеплювач Ocean Ecofill, а також покращили перероблені та мономатеріали. Крім того, на вас чекають нові моделі та принти у колекції Reima Moomin, ще більше нових аксесуарів та взуття для будь-якого приводу та природних умов: нові моделі водовідштовхуючого взуття, гумових чобіт, а також ще більше взуття з антиковзкою підошвою Vibram. Доповнюйте гардероб шарами з сертифікованої органічної бавовни, мериносової вовни, карбонізованої кави та термобілизною для будь-яких активностей. 

Пориньте у красу осінніх барв та блиск снігу зимових лісів, надихайтеся різноманіттям їх жителів з нашими новими принтами та сезонними кольорами!

Швидше відвідайте наші офіційні брендові магазини або сайт reima.ua, щоб познайомитися ближче з усіма новинками та покращеними улюбленими моделями!



Нова колекція Reima EA-AW23 уже тут!



Опубліковано: