en
Нова колекція Весна-літо 2011 в Antonio Biaggi.

Нова колекція Весна-літо 2011 в Antonio Biaggi.

 

Як завжди стильно, як завжди яскраво, як завжди Antonio Biaggi!
Кожна пара взуття від Antonio Biaggi–це маленький шедевр, який чудово виглядає  і прекрасно сидить. 
Колекція виконана з шкіри різних кольорів і текстур.  У декоруванні використовуються ремінці, гудзики, стрази, вузли, а також переплетення з шкіри і текстиля.
У колекції Antonio Biaggi весна – літо 2011 представлений широкий вибір туфель - човників, весняно- літніх чобіт, запаморочливих босоніжок на  шпильці і танкетці, зручних босоніжок на середньому каблуці. Просто неможливо відвести око вiд шедеврів і гордості цієї колекції - ботільонiв. Модний  casual: мокасини і балетки. Найнеобхідніші цього літа - в'єтнамки і сандалі.
Тут Ви знайдете теракотовий  і чорний замш, гіпюр, молочний беж, легку перфорацію,  а для вишуканіших модниць, пропонуємо картатий  текстиль в комплекті з сумками.
Більшість чоловічих моделей гостроносі. Гострий ніс – must have весняно-літнього сезону 2011. Дане взуття ідеально підійде під строгий костюм, що ще більш додасть елегантності в чоловічий образ.
Нові цікаві кросовки, які чудово вписуються в загальну тематику колекції взуття на всі випадки життя.
Цього літа чоловіки можуть себе порадувати яскравими моделями мокасинів із замші і текстиля. Коштує вам один раз одягнути взуття цієї марки, як ви закохаєтеся в неї раз і назавжди!

antonio-vesna-lito

 





Опубліковано: