en
Нова колекція Antonio Biaggi осінь-зима 2011-2012 !

Нова колекція Antonio Biaggi осінь-зима 2011-2012 !

 

У ній переважають змішані типи фактур у поєднанні з хутром, шерстю і м'яким оксамитом.
У цій колекції зустрічається актуальна для сезону платформа, каблук, декорований натуральними матеріалами, а також модні для взуття сезону 2011-2012 яскраві кольоровіі рішення. Це взуття, яке дозволяє одягатися так, як подобається, створюючи при цьому свій власний стиль.
Взуття від Antonio Biaggi робить жінку не просто вільною, але і додає їй красу і грацію. Туфлі з оксамиту на каблуці стануть справжнім піком в моді для тих, хто любить вільний стиль і не боїться експериментувати. Для екстравагантних образів як не можна краще підійдуть туфлі і чобітки виконані з модної, цього сезону, сірої шерсті, прикрашеної хутром.
Чоловіча колекція Antonio Biaggi  осінь-зима 2011-2012 виражається не лише класикою, але і туфлями, які одночасно нагадують і зручні кеди. Поряд з натуральною шкірою, при створенні осіннього взуття використовуються і вставки з тканини. Головні тенденції осені-зими 2011 –2012 від Antonio Biaggi -  зручність і універсальність, завдяки якій одну і ту ж пару взуття можна надіти і із строгими робочими брюками, і з улюбленими джинсами. Наймодніша новинка цієї коллекциі-  високі чоботи з оригінальним орнаментом і ефектними деталями.     
Взуття колекції Antonio Biaggi осінь-зима 2011-2012 як завжди, бездоганне і впізнанне!

__10

Повернутись

Опубліковано: