en
30.10.2011 -  ХЕЛЛОУІН у King Cross Leopolis.

30.10.2011 - ХЕЛЛОУІН у King Cross Leopolis.

 

Хеллоуін - одне з найдавніших свят у світі. Його історія налічує тисячоліття, починаючи від кельтського фестивалю Самхейн, римського Дня Помони (богині рослин) і християнського "Дня всіх святих". У ньому дивним чином поєднуються різні традиції! Цього року Хеллоуін знову приходить у Королівство покупок та розваг King Cross Leopolis! А разом з ним – багато героїв та шалених сюрпризів!

Веселий маскарад, багато конкурсів та подарунки  для гостей, які прийдуть у костюмах або принесуть свій «хеллоуінський» гарбуз – повірте, на веселий шабаш у King Cross Leopolis злітаються усі!

Всі гості свята матимуть можливість створити свій святковий образ з допомогою художників боді-арту, які малюватимуть на тілі усіх бажаючих різноманітні «хеллоуінські» візерунки, маскуватимуть їх під «страшних» героїв свята.  

Невід'ємний символ Хеллоуіна - гарбузова голова зі свічкою всередині.  Гарбуз символізує одночасно закінчення збору урожаю, а також, за стародавнім повір’ям, відлякує усе погане! Саме тому, King Cross Leopolis запрошує всіх на виставку «хеллоуінських» гарбузів!!! Кожен, хто принесе свій гарбуз на свято Хеллоуіна – отримає приємний подарунок від King Cross Leopolis (1-ий поверх, майданчик біля ліфтів)!


Веселий шабаш у King Cross Leopolis – чудова розвага на Хеллоуін! Початок о 15.00.

 



 

Різдвяна коляда у ТРЦ King Cross Leopolis
Опубліковано: