en

30.03.-01.04.2012 - День народження ТРЦ King Cross Leopolis!

Хорошого свята не буває забагато! Саме тому King Cross Leopolis запрошує всіх на грандіозне святкування Дня народження, що триватиме аж три дні! Три дні незабутніх подій, яскравих новинок, приємних сюрпризів і чудового святкового настрою!

30 березня, початок о 22.00 – шалена ніч грандіозних знижок! Cosmopolitan Shopping Night  разом із зірковими гостями – гуртом Real’O. Запаморочливі покупки, встояти перед якими неможливо – і не треба! Насолоджуйся свободою шопінгу – на Cosmopolitan Shopping Night 

31 березня, початок о 13.00 – свято для найменших! Справжня казка, герої якої зроблять все, щоб подарувати вашим малятам неймовірні пригоди і враження! Вперше – Казка на льоду, що зачарує і дітей і дорослих! А також – захоплююча вистава від театральної майстерні «Театр маріонеток». Пориньте у яскравий світ справжніх чудес – у King Cross Leopolis!

1 квітня, початок о 14.00 – подія, якої Львів ще не бачив! Грандіозне Шоу на льоду, що захопить вашу уяву! А також – зіркові вітання всім гостям – у Шоу Двійників! І неодмінно – подарунки для найактивніших учасників свята! Святковим ентузіазмом заряджає Андрій Ферцак! Зустрічайте день феєричних подій – і радійте святу разом з рідними і друзями!

Один День народження – три дні свята! Таке можливо лише в King Cross Leopolis!


Прийди і привітай улюблений King Cross Leopolis зі святом!

King Cross Leopolis – Святкуємо з королівським розмахом! 



 


 

Різдвяна коляда у ТРЦ King Cross Leopolis
Опубліковано: