en
Бонусний Марафон в Antonio Biaggi

Бонусний Марафон в Antonio Biaggi

Antonio Biaggi оголошує про початок "Бонусного марафону»! Тільки три місяці з 1 грудня 2012 до 28 лютого 2013, крім знижок ви додатково отримуєте грошове винагородження у вигляді бонусів за здійснені покупки.

Накопичивши зараз - у вас є можливість першим отримати супер-ціну на взуття та сумки з наступної колекції. Накопиченими бонусами можна буде розраховуватися за будь-яку покупку з весняно-літньої колекції 2013!

Умови:

1. Отримуй бонуси за кожну покупку в BIAGGI. Протягом трьох місяців «Бонусного марафону» кожен покупець, що здійснив покупку від 500 грн має можливість прийняти участь в акції - отримати бонусну картку та накопичувати на неї бонуси - % від суми покупки (суми чеку).

2. Приводь друзів - накопичуй більше. Викроистати бонус-картку для накопичення бонусів можна не тільки самому, а й за допомогою друзів, знайомих, колег, рідних... Зараз найвигідніший час для покупок: сезонні знижки та розпродажі, та ще - додаткові бонуси на нову колекцію. Чим більше покупок буде зроблено з використанням бонус-картки - тим більша сума бонусів на цій картці. 1 бонус=1 грн.

3. Обмінюй бонуси на взуття! Навесні завжди хочеться бути яскравіше, модніше, привабливіше... Накопичивши бонуси протягом зими, учасники "Бонусного марафону" стануть першими власниками взуття та сумок з нової весняно-літньої колекції 2013 за супер-вигідними умовами. І це в той час, коли ніяких знижок на нову колекцію немає. Це дійсно вигідно!

 

BONUS_posters


 

 

Повернутись

Опубліковано: