en

НОВА КОЛЕКЦІЯ MARKS & SPENCER У МАГАЗИНІ З 15 ЛЮТОГО!

Найгарячіші подіумні тренди сезону Весна/літо 2013 – у новій колекції від Marks & Spencer. Витончений крій та текстурні тканини, яскраві контрастні кольори, графічні та східні принти створюють вишуканий сучасний стиль.

DOLLS HOUSE

Різнокольорове мереживо, ілюстративна вишивка та нашарування прозорих тканин.  DOLLS HOUSE – це спалах жіночності! Приємні пастельні тони та жіночні силуети вміло поєднуються з ніжними квітковими принтами.

PRINT FUSION

Нашарування контрастних принтів та тканин,  складні текстури, металічні елементи, глянцевита шкіра, орнаменти східних квітів та різнокольорових пайеток.

URBAN UTILITY

Одяг строгого простого крою з м’яких та ніжних тканин, який дозволяє створити стильний образ на кожен день,  доповнюючи його гламурними деталями.

MODERN LUXE

Витончені у своїй простоті класичні форми ділового одягу. Просторі oversized силуети, чиста, мінімалістична кольорова гама вигідно доповнюється яскравими акцентами

MONO POP

Нова інтерпретація класичного ретро-стилю 60-х: монохромні принти, несподіваний мікс кольорів та широких смуг, який створює контраст на білосніжній тканині; нашарування чорного та оптична графіка відкривають новий погляд на блоки кольорів у цьому сезоні.

 

Опубліковано: