en

Весна 13 в TOP SECRET

Головний тренд Весни 2013 – самовираження.

Цю ідею намагалися втілити на подіумах більшість іменитих дизайнерів. Наслідуючи їх приклад та натхнення, дизайнери TOP SECRET також намагалися втілити в колекції Весна 13 різноманітність стилів та форм. Не дарма слоган бренду - «Express yourself».

Скільки жінок – стільки можливостей проявити себе. Взявши за основу таке твердження дизайнери TOP SECRET попіклувались про широкий вибір ліній та ідейних натхнень для них.

Змішання культур.

З року в рік дизайнери шукають натхнення в різноманітних стилях, мотивах та культурах народів світу. Сезон Весна 2013 не став виключенням. Завдяки багатогранному міксу символіки давніх Ацтеків, фольклорним мотивам індіанських племен в сполученні з геометричними мотивами та образами природи була створена неповторна лінія SQUAT.

Жінка, що обирає лінію SQUAT, шукає нові способи вираження себе через модну особистість. Лінія поєднує елементи альтернативної моди, що асоціюються з епохою «grunge», а також з естетикою «pop» та більш жіночним одягом, міського, вільного, свіжого характеру.

Силует з одного боку елегантний, з іншого – вільний. Форми в більшості випадків мають чоловічі риси.  Фасони вільні, практичні, передають відчуття свободи та простоти. Матеріали – гладенькі, кольорові, твід, линялі та блискучі  фактурні тканини, ажурні та меланжеві створюють нестандартні та цікаві поєднання. З’являються декоративні орнаменти, вишивка та аплікації з камінням, що прикрашають декольте. Візерунки «all over», кольорова кайма та оздоблення доповнюють однорідні поверхні.

В палітрі змішані яскраві та світлі кольори. Зустрічаються синій, темно-синій, сіро-блакитний, бежевий з доданням жовтого, бірюзовий, насичений та світлий рожевий та кораловий.

Опубліковано: