en

Старт акції «Полювання на писанки» в ТРЦ «King Cross Leopolis»

У суботу, 6 квітня, у торгово-розважальному центрі «King Cross Leopolis» відбудеться старт акції «Полювання на писанки». Цей інтерактивний захід  відбувається в рамках ІІІ Фестивалю Писанок у Львові.

На святковій сцені о 12.00 (1-й поверх – головний майданчик) відбудеться урочистий старт акції «Полювання на писанки». На всіх відвідувачів чекають цікаві конкурси, цінні подарунки та веселі виступи дитячого колективу.

Зауважимо, що в торгово-розважальному центрі «King Cross Leopolis» організатори Фестивалю заховали 8 півметрових мистецьких писанок, та ще 1 писанку в «Планеті кіно». Ведучий акції «Полювання на писанки» розкаже про деталі та у мови участі, а ще дасть кілька підказок щодо приблизного розташування мистецьких писанок у торговому центрі.

Учасникам, які знайдуть писанки, необхідно надіслати код, зазначений на писанці, на номер 212* та наблизитись до головного призу ще на крок.

Нагадаємо, в рамках фестивалю вперше пройде акція «Полювання на писанки». У закладах міста буде заховано понад 50 авторських писанок з умовними позначеннями-кодами. Львів’яни та гості міста мають їх знайти за допомогою карти орієнтовного розташування писанок, яка доступна на сайті Фестивалю та відправити текстові повідомлення. Хто віднайде більше писанок отримає, головний приз – справжнє золоте яйце!
Найцікавіші інтерактиви тільки на Фестивалі Писанок у Львові!

 


Опубліковано: