en
18 жовтня 2014 - благодійний захід FashionABLE Shopping в ТРЦ King Cross Leopolis

18 жовтня 2014 - благодійний захід FashionABLE Shopping в ТРЦ King Cross Leopolis

18 жовтня в ТРЦ King Cross Leopolis, м. Львів, відбувся благодійний проект FashionABLE Shopping.

Даний захід вже успішно стартував у Києві в травні цього року. 
Мета заходу – звернути увагу людей на актуальну проблему сучасності – благодійність.

    

Проект FashionABLE заснований на роботі зірок кіно та естради, публічних людей, політиків та спортсменів, it-girls, топ-менеджменту провідних компаній, журналістів, блогерів у якості продавців-консультантів в магазинах та офіціантів в ресторанах ТРЦ King Cross Leopolis 18 жовтня.

Усіх цих відомих та успішних людей, магазини ТРЦ та покупців об’єднує бажання допомогти дітям, котрим це так необхідно.

Частину від вартості покупок, здійснених в цей день, буде спрямовано на допомогу дітям.
Серед зіркових гостей, які допоможуть гостям підібрати унікальний образ:
Анна Завальська,  брати Борисенко,  Павло Табаков,  Наталка Карпа,  гурт Glamour,  гурт "Шоколадка",  cпівачка МІЯ, Лілія Ваврин (співачка та радіоведуча), Петро Адамик (кандидат від Блоку Петра Порошенка), Андрій Ферцак (радіо- та телеведучий "ТРК Люкс"), Галина Грохольська (директор модельної агенції BRAVO),  Костянтин Євтушенко (бізнесмен), Ерхан Юксель (керівник GLORY CAFE),  засновники благодійного фонду «Лагодич і Сини»,  Михайло Серветник (гонщик), Василь Гарапко (володар Кубку України по боулінгу),  Оксана Фольтович (дизайнер одягу),  Владислав Левицький (співак),  Андріана (співачка),  гурт “Мірамі”,  Марічка Крижанівська (журналістка, письменниця), Вікторія Ієвліва (світська особистість),  Тамара Мартьянова (світська особистість), Лілія Рогуцька (партнер у ST DIAMONDS),  Андрій Далівський (світська особистість),  Уляна Недошитку (дизайнер), Павло Базилюк (бізнесмен), Петро Нестеренко-Ланько (організатор Lviv Fashion Week (LFW)), Юрій Гусак (публічна персона), Олександр Туркевич (доцент ЛНМУ, науковий директор Aesthetic Academy), Олена Заблоцька (Клініка Заблоцького), Оксана Пекна (дизайнер, власниця авторського атель'є Oksana PIEKNA), а також найвідоміші DJ ( Zaiceff, Vitaminika, Buratino),  Sasha Pozniakova (it-girl),  Оксана Петришин (художниця,громадська активістка),  Андрій Чемес (радіоведучий FM "Галичина"),  Оксана та Світлана Павлюк ("TWINS Design"),  Емілія Худа-Завадовська (гол. Редактор журнал "BOOM рlus TV"),  Ляна Новак (співачка) Ірина Двуліт (Співвласник медичного центру ‘’Міра Мед’’, кандидат медичних наук)


Допомогти дітям дуже легко:
- приходь 18 жовтня в ТРЦ King Cross Leopolis; 
- роби покупки у наших зіркових гостей; 
- ставай частиною цього заходу!

FashionABLE – МОДА СПРОМОЖНА ДОПОМОГАТИ!

Магазини які буреть участь у благодійному шопінгу Fashion Able:

Arber, Babini, Brasserie #1, Bruno Bellini, Cezare, COLUMBIA, Crazy Town, Da Vinci, Fellini, FISSMAN, Frank Walder, GaTTA, IDEXE, IMAX, Inglot, JIM, Kira Plastinina, Leopark, MAXA, Milavitsa, Motivi, Motor, Roy Robson, Tom Tailor, WELFARE, Wittchen, Yves Rocher, Адамас, Аліса, Біанка, Вареники тут, Інтертоп, КАКАДУ, Майстерня Шоколаду, Мода Egle Мода, Оптика Нова, СІТІ-БОУЛІНГ, Фокстрот, Экспедиция, Шипшина


Медіа партнери:
Видання:
PINK, Ателье, Joy
Інтернет та соцмережі:
kingcross.com.ua, pink.ua, pink.planet.ua, story.com.ua, iamfashion.com.ua, mirmoda.com.ua, natali.com.ua, tochka.net, izum.ua.

ПОСТ РЕЛІЗ:

Благочинний проект  FashionABLE вийшов за рамки Києва та став Всеукраїнським! 18 жовтня зіркових гостей приймав в себе ТРЦ King Cross Leopolis у Львові.

Проект об’єднав публічних людей, політиків та спортсменів, зірок кіно та естради, журналістів, дизайнерів та стилістів  в ролі  продавців-консультантів в магазинах, а також офіціантів в закладах ТРЦ King Cross Leopolis. Усіх цих відомих та успішних людей поєднувало бажання допомогти дітям з Львівської школи-інтернат № 104.

Вже у 15:00 гості почали збиратись біля сцени на першому поверсі ТРЦ, де незабаром розпочалось жеребкування – визначення тимчасових «місць праці» кожного гістя.

У 16:00 відвідувачі ТРЦ King Cross Leopolis  мали змогу звенутися за допомогою у підборі стильного образу до журналістки Ольги Березюк в магазині Arber,  представнику Lviv Fashion Week Петру Нестеренко-Ланько в магазині Babini чи в студії стиля Kira Plastinina у співачки Мія. Також підібрати стильний look допомагали DJ Zajceff, художниця Оксана Петришин, головний редактор журнала BOOM рlus TV Эмілія Худа-Завадовська, співачка Ліля Ваврін, бізнесмени Микола Шморгай, Павло Базилюк і Эрхан Юксел, телеведучі Христина Гевко та Андрій Чемес, а також Юрій Гнідец в магазинах Cezare, COLUMBIA, IDEXE, JIM, MAXA, Motivi, Motor, Roy Robson, Tom Tailor и Кетіно.

Про косметичні новинки в магазинах Yves Rocher та Inglot жінкам надавали консультацію представники сильної половини людства – бізнесмен Константин Евтушенко і Андрій Далівский. А відчути аромат запашної кави, скуштувати шоколад та страви від шефа пропонували дизайнер Уляна Недошитко, DJ Buratino, директор модельного агентства BRAVO Галина Грохольська, Лілія Рогуцька та Олександр Туркевич в ресторанах Brasserie #1, Crazy Town, «Алиса», «Вареники тут» і «Львівській Майстерні Шоколаду».

За розваги в цей день відповідали політик, депутат від партії Петра Порошенко Петро Адамик в «СІТІ-БОУЛІНГ» і сестри Оксана и Світлана Павлюк з TWINS Design в IMAX. А журналістка та письменниця Марічка Крижанівська розважала маленьких гостей ТРЦ в парку розваг Leopark.

Міс Львів 2013 Корнелія Готра допомогала обрати домашнього улюбленця в магазині «КАКАДУ», а дівчата з групи Mirami працювали в зовсім незвичній для жінок сфері – магазин «ШИПШИНА». Володар Кубку України з боулінгу Василь Гарапко влаштував справжній пікнік прямо серед магазину Экспедиція, а у сосідньому магазині Frank Walder дизайнерка Оксана Пєкна надавала консультацію  у підборі стильного та сучасного образу.

За придбання модного взуття відповідали в цей день Саша та Вова Борисенко в магазині «Мода Egle Мода», телеведучий Андрій Ферцак в магазині Fellini, співак Павло Табаков в INTERTOP і Олена Заблоцька з «Клініки Заблоцьких» в магазині WELFARE.

Свою допомогу в обранні аксесуарів відвідучам ТРЦ King Cross Leopolis пропонували Чемпіон України, гонщик Михайло Серветник, співачка Андріана та дизайнер Оксана Фольтович в магазинах «Адамас», «Оптика Нова» і Wittchen.

Здійснивши мрію багатьох чоловіків, співак Владислав Левицький спробував себе у ролі продавця в магазині жіночої білизни «Бьянка», а компанию йому склали  Анна Завальська в магазині Milavitsa та DJ Vitaminka в GaTTA.

У «Фокстроті» консультували зіркові продавці з групи «Шоколадка», що є дуже відомою у Львові. Крім того, покупці «Фокстроту» також змогли відчути себе зірками шопінгу, завдяки формату shop-in-shop, яким відрізняється львівський «Фокстрот» - з безліччю зіркових бренд-зон та дитячим майданчиком. А дівчата з групи Glamour працювали в королівстві товарів для дому FISSMAN.

Також проект FashionABLE Shopping підтримали ресторан Da Vinci та магазин Bruno Bellini.

В рамках проекту FashionABLE Shopping було зібрано більше 57 тис. грн., які були передані до Львівської спеціальної школи-інтернату №104.

Ми хочемо від щирого серця подякувати всім учасникам проекту, магазинам та гостям ТРЦ King Cross Leopolis.

Окрема подяка медіа-партнерам проекту: виданням Pink, JOY, «Ателье», телеканалу «МАКСИ ТВ», а також порталам www.mirmody.com.ua, izum.ua, www.natali.ua, tochka.net

Різдвяна коляда у ТРЦ King Cross Leopolis
Опубліковано: