en
01.10.14 - Відкриття магазину Walker у ТРЦ King Cross Leopolis

01.10.14 - Відкриття магазину Walker у ТРЦ King Cross Leopolis

 

          IMG_0266  IMG_0262  IMG_0257

 

В ТРЦ King Cross Leopolis відбулось відкриття магазину взуття та аксессуарів WALKER 

В одному з найбільших торгово-розважальних центрів Львова - ТРЦ King Cross Leopolis - 1 жовтня відкрився мультибрендовий магазин взуття та аксесуарів WALKER.


У нового магазину дуже зручне розташування - відразу при вході в ТРЦ на першому рівні. Вибір ТРЦ King Cross
 Leopolis для відкриття нового магазину WALKER його керівництво пояснює успішними показниками щодо інших ТРЦ в регіоні, які показав ТРЦ King Cross за останній рік. На даний момент King Cross є одним із кращих ТРЦ Львова. За підсумками 2013-го року він став переможцем в номінації «Кращий торговий центр Львова» та національної премії Retail Awards «Вибір споживача».

 


На 145 кв. м., які займає WALKER , буде розміщено взуття, сумки, гаманці та інші аксесуари. Об'єднання в одному магазині близько 15-ти всесвітньо відомих брендів класу «преміум», серед яких Tommy Hilfiger, Diesel, Calvin Klein, Lacoste, DKNY, Pepe Jeans , G-Star Raw, Guess і Fornarina, роблять магазин WALKER унікальним для українського фешн-ритейлу. Кожен із брендів, представлених у WALKER, має свій фірмовий неповторний стиль. Серед представлених моделей Ви знайдете стриманий 
smart-casual від Tommy Hilfiger, грайливу жіночність від Formarina, креативну урбаністичність від G-Star RAW і Diesel, вишукану елегантність від Calvin Klein і DKNY, спортивний шик від Lacoste та провокаційну сексуальність від Guess. Тому асортимент магазину WALKER зможе задовольнити запити будь-якої модниці та найвимогливішого представника сильної половини людства. Тут можна підібрати взуття на будь-який випадок. Наприклад, елегантні туфлі для світських прийомів, мокасини та топ-сайдери для прогулянок, черевики для осінньої негоди та чоботи для комфортного пересування  засніженим містом.




 

 

 

Різдвяна коляда у ТРЦ King Cross Leopolis
Опубліковано: