en
Новорічна колекція текстилю та аксесуарів English Home

Новорічна колекція текстилю та аксесуарів English Home

 

 

  

СВЯТО В ДІМ ПРИХОДИТЬ! 

Новорічна колекція текстилю та аксесуарів English Home 

Настає чарівний час - місто прикрашають тисячі вогнів, заливають перші катки, так хвилює очікування першого снігу! Прийшла пора подумати про різдвяний декор для дому та порадувати домашніх справжньою святковою атмосферою! Створити піднесений зимовий настрій допоможуть спеціальні колекції домашнього текстилю та приємні аксесуари - місце для чарівної казки знайдеться в кожній квартирі. C любов'ю до зимових урочистостей і бажанням перетворити улюблений будинок в чудесний і комфортний куточок English Home представляє різдвяну колекцію 2015. 

 

З приходом холодів у кожної господині виникає бажання облаштувати тепле і затишне гніздечко. Створити комфортну атмосферу будинку допоможуть в'язані пледи, махрові і жакардові покривала English Home. Бренд використав в колекції традиційні "зимові" кольори - білий, сріблястий і червоний. Текстиль прикрашають класичні новорічні мотиви - варіації на тему сніжинок і складні візерунки, що нагадують в'язь інею на ранковому склі. Білосніжні штори з вишивкою додадуть світла, якого так не вистачає в холодну пору, крім того, це дозволить візуально збільшити приміщення.

По-зимовому стали виглядати і рушники для ванної кімнати - в них так приємно загорнутися після водних процедур. Махрове полотно зроблено з натуральної високоякісної бавовни - м'якої і гіпоалергенної. 

 

Святкову атмосферу будинку створюють аксесуари - канделябри і свічки, іграшки, декоративні подушки, ялинкові прикраси і просто дрібнички, які радують око. Колекція аксесуарів English Home втілює в життя мрію про ідеальний будинок - затишний і красивий, будинок, у якому відбуваються дива. Дивлячись на них, камін з палаючими полінами уява домальовує само по собі.


English Home бажає Вам сімейного тепла и щасливих безтурботних свят! 


 

              ENGLISH_HOME_battaniye ENGLISH_HOME_Endora_dikey  ENGLISH_HOME_Goblen_Detay                                     ENGLISH_HOME_Image_0476 ENGLISH_HOME_Image_0488 ENGLISH_HOME_IMG_3287                                     ENGLISH_HOME_Mensa ENGLISH_HOME_Snow_2 ENGLISH_HOME_Aksesuvar_3                                       ENGLISH_HOME_IMG_3293 ENGLISH_HOME_Mensa_Alt_n ENGLISH_HOME_Snow

                                         ENGLISH_HOME_snowy ENGLISH_HOME_angel_battaniye



  

  

 

 

   

     

 

Повернутись

Опубліковано: