en
Жіночі светшоти в колекції COLIN'S ociнь/зима 2014-15

Жіночі светшоти в колекції COLIN'S ociнь/зима 2014-15

 

 COLINS_sweatshirt_2 COLINS_sweatshirt_3 COLINS_sweatshirt_4COLINS_sweatshirt_5 COLINS_sweatshirt_6 COLINS_sweatshirt_7COLINS_sweatshirt_8 COLINS_sweatshirt_1

НОВІ НАЙКРАЩІ 

Жіночі светшоти в колекції COLIN'S ociнь/зима 2014-15 

Светшот з принтом - одна з найгарячіших новинок останніх сезонів. Тріумфальний хід бавовняного светра в дусі нормкора триває: нові моделі представляє джинсовий бренд COLIN'S. 

Класичний образ COLIN'S - це пара ідеальних джинсів + комфортний «верх». Футболка, сорочка, джемпер або светшот - щосезону бренд представляє десятки варіацій на тему кращої пари до брюків з деніму. Светшот не тільки незамінний для холодної пори року, але й надзвичайно актуальний. Ця універсальна річ стане справжнім хітом гардеробу та «другом» кожної модниці. Досить обрати забарвлення та принт за настроєм - створити стильний look ще ніколи не було так просто! 

Головний спосіб самовираження в дизайні светшота - принт. Малюнки та написи додають моделям настрій: корона в парі з написом Queen – вдале поєднання для королеви вулиць, чорно-білі фото на однотонному фоні - тренд родом з 90-х, камуфляжний малюнок відповідає актуальному мілітарі-настрою, а графічні зображення підтверджують глобальну арт-тенденцію в моді. 

Улюблений светшот чекає Вас в COLIN'S!

 

 

Повернутись

Опубліковано: