en
Святковий  WISHLIST від Colin's

Святковий WISHLIST від Colin's

 

      

СВЯТКОВИЙ WISHLIST

Ідеї подарунків для коханих та близьких від джинсового бренду COLIN'S

Довгоочікувані зимові канікули зовсім скоро! Час подумати про подарунки для найближчих людей.

COLIN'S пропонує універсальні ідеї сюрпризів для тих, хто любить денім та моду!

ІДЕАЛЬНІ ДЖИНСИ

    Фасон, бездоганна посадка, довжина та колір - кожна деталь відіграє важливу роль, коли мова йде про ідеальні джинси. У колекції COLIN'S деніму відведено центральне місце - бестселери з'являються з сезону в сезон. Саме тому джинси COLIN'S - прекрасний подарунок і для дівчат, і для хлопців.

  COLINS_Holiday_gifts_mens_jeans COLINS_Holiday_gifts_womens_jeans_1 COLINS_Holiday_gifts_womens_jeans_2


БАЗОВА ФУТБОЛКА

    Немає такого гардеробу, в якому не згодилася б футболка. Базова тішотка з бавовни - це основа основ, а ще - найкраща пара до джинсів. Шанувальникам мінімалізму варто дарувати однотонні моделі, а краще навіть декілька відразу, виконаних в класичних кольорах. Футболка допоможе перевести на мову fashion будь-яке зізнання - достатньо просто вибрати потрібний принт. В    колекції COLIN'S  тішоток «з посланнями» вже точно вистачить на всіх!

COLINS_Holiday_gifts_womens_T-shirt_1COLINS_Holiday_gifts_mens_T-shirt_1 COLINS_Holiday_gifts_mens_T-shirt_2 


 

КАРТАТА СОРОЧКА 

    Кому повсякденна уніформа, а кому - стильне доповнення образу в гранжевом стилі. Сорочка в клітинку - універсальний презент для шанувальників модного одягу. «Картата пара» буде виглядати дуже мило, так що варіант обміну сорочками-сюрпризами прекрасний у всьому!

COLINS_Holiday_gifts_mens_plaid_shirt_3 COLINS_Holiday_gifts_mens_plaid_shirt_1 COLINS_Holiday_gifts_mens_plaid_shirt_2COLINS_Holiday_gifts_womens_plaid_shirt_1   COLINS_Holiday_gifts_womens_plaid_shirt_2


ЗРУЧНИЙ ГАМАНЕЦЬ 

    Гарний привід подумати про управління власним бюджетом - новий гаманець. COLIN'S представляє місткі та ергономічні моделі, які дозволять «організувати» купюри, монети, кредитки та інші важливі дрібниці. Дизайн гаманців універсальний та привабливий, базові кольори задовольнять будь-який смак, так що моделі бренду обов'язково знайдуть своїх гарячих прихильників.

COLINS_Holiday_gifts_mens_purse_1 COLINS_Holiday_gifts_mens_purse_2 COLINS_Holiday_gifts_womens_purse_1 COLINS_Holiday_gifts_womens_purse_2                          COLINS_Holiday_gifts_womens_purse_3

 

ТРИКОТАЖ НА КОЖЕН ДЕНЬ 

М'який затишний джемпер або кардиган не тільки доповнить будь-який повсякденний образ, але й подарує море приємних емоцій. COLIN'S з любов'ю                створює всі трикотажні моделі, завдяки чому вони не тільки «тішать око» та зігрівають, а й вирішують вічну проблему «що подарувати?».

COLINS_Holiday_gifts_mens_sweater_1 COLINS_Holiday_gifts_mens_sweater_2 COLINS_Holiday_gifts_womens_sweater_1 COLINS_Holiday_gifts_womens_sweater_2

 

 

 

 

 

 

 

Повернутись

Опубліковано: