en
COLIN'S: ЗИМОВІ ЗАБАВИ Стильні образи COLIN'S для найхолодніших днів року

COLIN'S: ЗИМОВІ ЗАБАВИ Стильні образи COLIN'S для найхолодніших днів року

 

 

ЗИМОВІ ЗАБАВИ

Стильні образи COLIN'S для найхолодніших днів року

 

Як одягнутися тепло, комфортно, але при цьому стильно та сучасно, знає улюблений COLIN'S. Команда бренду пропонує варіанти вдалих зимових луків для дівчат та хлопців. Утеплитися модно - цілком можливо!


КОЛІР РІЗДВА 

Червоний колір традиційно асоціюється з новорічними святами - енергійний та теплий, він піднімає настрій та дарує відчуття впевненості. Образ від COLIN'S з акцентом на червоне створений спеціально для прогулянок на свіжому повітрі з коханим або родиною. Теплий жилет та вельветові штани в тон - ключові акценти, які органічно доповнюють картата сорочка, футболка з трикотажу і мітенки. За бажанням, брюки можна замінити на класичні джинси COLIN'S, а сорочку - на кардиган з новорічним малюнком.

 


COLINS_fashion_winter_look_girls_1

 


 

САМА ПРАГМАТИЧНІСТЬ 

Одяг, виконаний в темній гамі з перевагою чорного, сірого та синього універсальний та доречний в будь-якій ситуації. Комплект «жилет + джинси + сорочка» чудово підходить на кожен день. Чорна жилетка COLIN'S, сорочка в темно-сіру клітинку та джинси благородного синього кольору - прекрасний лук! А утеплитися по максимуму допоможуть об'ємний шарф та рукавички із зимовими візерунками.

COLINS_fashion_winter_look_girls_2

BIG CITY BOY

Колекції COLIN'S, в першу чергу, адресовані молодим людям, які ведуть активний спосіб життя. Для таких хлопців безрукавка, светшот та брюки - ідеальне поєднання. Коли в повсякденність хочеться внести яскраві нотки, варто обирати модель насиченого жовтого кольору, яку завжди можна замінити на модну сорочку в клітинку. Теплі рукавички зігріють, а в невелику сумочку з плащової тканини поміститься все найнеобхідніше для насичених буднів.

COLINS_fashion_winter_look_boys_1

ЯК ВДОМА 

Зимовий одяг має бути комфортним і затишним! Після прогулянок та ігор на свіжому повiтрi так хочеться повернутися додому в тепло, щоб провести кілька годин з друзями або родиною за горнятком какао! Проводити зимові канікули вдома приємно в улюблених джинсах COLIN'S, картатій сорочці та кардигані, в них відразу забуваєш про зимовий холод та вітер.

COLINS_fashion_winter_look_boys_2

Насолоджуйтесь зимової свіжістю разом з COLIN'S! 

 

                                          

 

Повернутись

Опубліковано: