en
Варіанти подарунків до Дня святого Валентина від бренду COLIN'S.

Варіанти подарунків до Дня святого Валентина від бренду COLIN'S.

 

      

ІДЕАЛЬНА ПАРА

 

Денім, з яким кохання трапляється з першого погляду, сорочки, футболки та трикотаж - варіанти подарунків до Дня святого Валентина від бренду COLIN'S.

Знайти ідеальну пару «правильних» джинсів - це як знайти свою другу половинку. Кохання на все життя.

Напередодні Дня святого Валентина бренд COLIN'S пропонує варіанти подарунків для закоханих з нової весняно-літньої колекції - денім, трикотаж та футболки, які розкажуть про справжні почуття без слів. На джинсову колекцію COLIN'S варто звернути особливу увагу.

Кожен сезон бренд представляє нові моделі, фактури та кольори. Дівчата будуть у захваті від спокусливих скінні та розслаблених бойфрендів - ці моделі міцно зайняли позицію хедлайнерів. Хлопцям COLIN'S пропонує носити мужній грубий денім - відповідно до трендів сезону весна-літо 2015. Джинси в ролі валентинки? Чому б ні - обмін улюбленими моделями на кшталт обміну клятвами вірності!

Не секрет, що стильні обновки здатні розтопити серце будь-якої дівчини. Жодна фешіоніста не залишиться байдужою до нової сорочки, футболки або жакету. Розповісти про почуття допоможуть тішотки з написами Honey та Real Love, зробити комплімент її діловим якостям - стримані сорочки, а створити чарівний образ – сукні з мережива! Коханому обов’язково сподобаються сорочки-поло, виконані з трикотажу в соковитих червоних тонах. Светшоти спортивного стилю із застібкою спереду зігріють його не гірше обіймів. Джинсові сорочки та футболки ніколи не будуть зайвими в гардеробі стильного хлопця та потішать його, особливо якщо до подарунка додається чуттєвий та солодкий поцілунок.

From_COLINS_with_love_3  From_COLINS_with_love_4

From_COLINS_with_love_5  From_COLINS_with_love_6

From_COLINS_with_love_7  From_COLINS_with_love_denim_1

From_COLINS_with_love_denim_2  From_COLINS_with_love_2 From_COLINS_with_love_1

 

 

З любов’ю, COLIN’S!

 

 

Повернутись

Опубліковано: