en
COLIN'S представляє інноваційну лінійку деніму JeanForm

COLIN'S представляє інноваційну лінійку деніму JeanForm

РЕЦЕПТ СТРУНКОСТІ

COLIN'S представляє інноваційну лінійку деніму JeanForm

Девіз літа 2015 всіх модних дівчат звучить по-олімпійськи - швидше, вище, стрункіше! Підтягнуте тіло та красива фігура стали головним сучасним трендом, спонукаючи дотримуватися принципів правильного харчування, відвідувати спортзал та демонструвати ідеальні форми. Команді COLIN'S нова тенденція припала до душі й надихнула на створення інноваційної лінійки деніму JeanForm.

JeanForm - це дебютна формуюча джинсова серія для дівчат від COLIN'S. Команда бренду стверджує, що за допомогою джинсів тепер можна створити ідеальну фігуру та миттєво позбутися пари сантиметрів. Бути завжди у формі дозволяє особливий крій, посадка та матеріал інноваційних скінні: вони «сідають» як влиті, облягають немов «друга шкіра» і забезпечують комфорт та свободу рухів. Мінус один розмір без дієт та виснажливих тренувань - це просто мрія і COLIN'S втілив її у життя. Технологічна тканина не лише приховує зайві сантиметри, а й чудово тримає форму прання за пранням - улюблені джинси будуть виглядати як новенькі з сезону в сезон!

У лінійці JeanForm представлені виключно скінні - саме вони дозволяють підкреслити всі переваги жіночої фігури, акцентуючи увагу на вигинах. Моделі виконані в трендових відтінках - варіаціях на тему класичного синього, чорному та літньому світло-блакитному. Кожна пара відзначена стильними «потертостями» - модним акцентом цього сезону.

Будьте в формі - носіть COLIN'S!

Опубліковано: