en
Стильні образи COLIN'S для спекотної погоди

Стильні образи COLIN'S для спекотної погоди

У РИТМІ ЛІТА

З улюбленим одягом завжди легко та комфортно: фаворити гардеробу без зусиль поєднуються з будь-якими речами, додають впевненості та роблять своїх володарів гарнішими. Ідеальний гардероб для ідеального літа - головна ідея команди бренду COLIN'S, яка стала вихідною точкою при створенні зручних, універсальних та стильних образів для дівчат та хлопців. Моделі-must have літа 2015 та їх вдале поєднання між собою COLIN'S продемонстрував у новій фотоісторії: десятки ідей та море натхнення гарантовано!

Шорти та майка - це основа основ базового літнього гардеробу, стверджують стилісти COLIN'S. Моделі з деніму або котону з квітковим принтом - справжня класика easy-going, яка чудово комбінується з майками та веселими тішотками. Поєднання комфортних шортів з легкими та приємними до тіла футболками оцінять як хлопці, так і дівчата. COLIN'S підказує: моделі oversize - сміливо можна позичати з гардеробу бойфренда. Новий день - новий принт!

Довжина міні - вічний літній хіт. Дівчата полюблять кольорові мікро-шорти у спортивному стилі та джинсові спідниці. Образи з денім-акцентами потрапили у світові street style хронічки, тож ці нові незвичні поєднання варто приміряти. Наприклад, одягнути сорочку в дрібну квіточку - зовсім як у 60-ті!

Ігри у воді та інші радощі купання - головні привілеї літнього сезону. Пляжні must have COLIN'S - це бікіні для дівчат та кольорові шорти для хлопців. Тут панує колір: фуксія, яскравий синій, червоний, бірюзовий та сміливі тропічні візерунки.

Шанувальники COLIN'S обирають яскраве та насичене літо!

Опубліковано: